Leginkább használd vásárlásaidnál, mint kedvezményekre jogosító kártyát. Ha pl. az unokádnak szeretnél játékot vásárolni karácsonyra, ha a kerti barkács szerszámaidat gyarapítanád, vagy egyszerűen magadra gondolva könyvvásárlást, pihentető üdülést szeretnél olcsóbban megúszni. Kövesd a gyarapodó elfogadóhelyek, kedvezményt adó szolgáltatók listáját a www.nyoszkártya.hu honlapon, vagy a hamarosan megjelenő kisfüzetben.

Igazolványaid között tartva bárhol (rendezvényeken, szervezeti eseményeken) igazolhatod vele szervezeti hovatartozásodat. Kérlek, érezd azt, hogy egy csapathoz tartozol, amelyben sokan tesznek azért, hogy jobban érezd magad a bőrödben, hogy élményekhez, programokhoz juss. Ha pedig ennek a csapatnak valamely vezetője vagy, tudd, hogy sokan számítanak rád, és köszönettel fogadják minden, értük tett megnyilvánulásodat.

Ha mindkettő előbbi hidegen hagy, nem érdekel, akkor fogadd csak egyszerűen el tőlünk a NYOSZ kártyát. Azzal a jóleső tudattal vedd át, hogy ezzel az egyszerű gesztussal segíted egy kortársi közösség működését. Ugyanis jó, ha tudod, maga az a tény, hogy sokan birtokolják a NYOSZ kártyát, ez számos szolgáltató számára értékes, támogatandó tény, és ezzel szövetségünk – alkalmasint anyagi – előnyökhöz is tud jutni!

Vagyis kérlek, bízz bennünk, és fogadd el mindazt, amit a NYOSZ kártya kínál – számodra is!

Köszönöm szépen.

Némethné Jankovics Györgyi
NYOSZ elnök