Danubius hotelek

Hotel

Kedvezmény mértéke 10%

-10 % engedmény az előre megrendelt – az adott szálloda honlapján mindenkor érvényes reggelit tartalmazó szobaár, illetve a szállást is tartalmazó package ajánlatok nem kedvezményes árait figyelembe véve – csak szállást vagy szállást is tartalmazó packagek igénybevételére kiállított számla bruttó végösszegéből. A kártyabirtokos egyidejűleg csak 3 szobát vehet igénybe kedvezményes áron.
– 10 % engedmény az éttermek étel-és itallapjain feltüntetett árak alapján terhelt számla bruttó végösszegéből, kivéve a kedvezményes árú étel és ital fogyasztást, mint pl. 50 %-os vasárnapi ebéd, továbbá a szálloda egyéb vendéglátóhelyein – drinkbár, presszó, kávézó – történő fogyasztást;
Danubius minden esetben, csak a saját szolgáltatások tekintetében nyújtja az engedményt.

A kártya birtokosa köteles az elfogadóhelyen a termék, illetőleg szolgáltatás igénybevétele előtt jelezni, hogy kártyával rendelkezik.
A kedvezmények más kedvezményekkel össze nem vonhatóak. Kártyabirtokos egy alkalommal legfeljebb 3 szobát jogosult kedvezményesen igénybe venni.
Kártya birtokosa az igénybe vett szolgáltatásokról kiállított számla kedvezménnyel csökkentett ellenértékét a helyszínen, készpénzzel, bankkártyával, üdülési csekk felhasználásával köteles kiegyenlíteni.